Nothing Comes Between Me And My Espleitas. - Whatever You'Re Into, Get Into Espleitas.

Namibia snart!

Året efter studenten
Nu har det gått ett år sen jag tog studenten. Det året som gått har faktiskt varit väldigt bra. Jag har jobbat med flyttstäd i Stockholm vilket verkligen har varit mycket roligare än vad jag trodde, jag trodde att det skulle vara jätte långtråkigt, segt och inte direkt omväxlande. Men jag har verkligen haft fel, dels beror det på mina kollegor. Jag har jobbat i en grupp som jag har klickat riktigt bra med, det har varit blandade åldrar och både tjejer och killar. 

Det har också varit mycket mer omväxlande än vad jag trodde. Vi har ju varit i minst hundra olika lägenheter under året, kanske två hundra. Sen gör vi ju "samma" städning i alla lägenheter men vi får ju anpassa oss efter lägenheten vilket är rätt omväxlande. Lägenheterna har också varit i flera olika områden, östermalm, ropsten, fruängen, vasastan och så vidare vilket har varit kul! 

Jobbåret är över

Innan jag gick ur skolan så bestämde jag mig för att jobba heltid ett helt år för att sen resa runt i världen ett helt år. Och nu är jobbåret över, vilket är lika med resa. Jag har under hela det gångna året velat fram och tillbaka angående var jag vill åka.. Jag har varit inne på att åka till Thailand, jag har varit inne på att flytta ett år till Italien, jag har varit inne på att luffa antingen i Sydamerika eller båtluffa runt i Grekland. Men nu har jag bestämt mig för att åka ett helt år till Namibia i Afrika. Namibia är ett land som jag länge har velat åka till. Varför vet jag inte riktigt, men det känns som ett riktigt spännande land! Jag kommer ihåg hur jag och min pappa alltid satt och pratade om att vi ville flytta till Namibia, och nu ska jag faktiskt det.